4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Koza A.Ş'den teşekkür ziyareti

Adana'da 16’ıncı Altınkoza Film Festivali’ne katılan yabancı konukların ağırlanmasında gösterdikleri katkıdan dolayı Yumurtalık Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile Belediye Başkanı Turgut Erişmen’e teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Koza Kültür Sanat ve Turizm Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Nurettin Çelmeoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Can Ceylan, Kaymakam Ertaş’a, Altınkoza Heykelciği ile Başkan Durak İmzalı teşekkür belgesini verirken, “Yabancı konuklarımızı 3 yıldır birkaç saatliğine de olsa burada ağırlıyor, bu güzel ilçemizin eşsiz kültür ve doğa varlıklarından bir kısmını izletebiliyoruz. Bu yılki Yumurtalık etkinliğimiz, kişisel gayretleriniz ve girişimlerinizle çok daha parlak geçti. Bu nedenle de, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aytaç Durak’ın ve Şirket yöneticilerimizin teşekkürlerini sunmaya geldik” dediler.

YUMURTALIK DAHA ÇOK İLİŞKİ İSTİYOR

Kaymakam Ertaş, Altınkoza konuklarını Yumurtalık’ta gezdirmesini ilçe için büyük bir tanıtım imkanı şeklinde nitelendirdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu:
“Getirilen konuklar 21 ayrı ülke mensubu olarak ilçemizin tanıtımına önemli katkılar koyacaktır. Samimi konuşmalarından bu izlenimi edindim. Bu yıl sadece yabancı konuklarla sınırlı kalan etkinliğin önümüzdeki yıl daha geniş platformlarda işbirliği olarak programlanmasını arzu ediyorum.”

Daha sonra yine teşekkür amacıyla ziyaret edilen İlçe Belediye Başkanı Turgut Erişmen de, “Çok kısıtlı olanaklar içinde ilçemizi tanıtma programı yapmaya çalışırken, Altınkoza konuklarını ağırlamak büyük bir kazanç. Adana Büyükşehir Belediyesi ile festival yöneticilerine çok teşekkür ederiz. Belediye olarak, daha geniş bir işbirliği içi her türlü katkıyı koymaya hazırız. Burada uzun süredir sinema izlenmiyor. Koza’nın, diğer etkinlikler yanısıra, burada festival filmleri göstermesi halkımıza mutluluk ve gurur verecektir. Belediye olarak, elimizden gelebilecek her türlü destek için şimdiden çalışmaya hazırız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?