3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kozan broşürle tanıtılacak

Kozan Belediyesi, çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan ilçeyi yurt içi ve yurt dışında tanıtmak amacıyla iki ayrı dilde tanıtım broşürü ve kültür belgeseli hazırladı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, bugüne kadar hayal olan birçok projeye imza attıklarını belirterek, yürüttükleri alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile Kozan'ın 50 yılını projelendirerek çalışmalarını sürdürdüklerini ve Kozan'ı dünyaya tanıtmak için geniş kapsamlı bir çalışma içerisinde söyledi.

Kozan'ı ilklerlerle tanıştırdıklarını belirten Özgan, ilçeyi hak ettiği konuma taşıyabilmek için başlattıkları tanıtım çalışmaları kapsamında ilk olarak Kozan'ı; tarihi, kültürü, doğa turizmi, marka ürünleri, yöresel lezzetleri ve narenciye ürünlerini tanıtmak amacıyla Türkçe ve İngilizce tanıtım broşürleri ve belgesel CD'leri hazırladıklarını kaydetti.

Özgan, "Bu çalışmayı yaparken öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi de göz ardı etmedik. Yabancı dile çevrilmiş broşürlerimizin Kozan'ın tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Tanıtım noktasındaki çalışmalarımız artarak devam edecektir. İsteyen vatandaşlarımız broşür ve kültür belgeselini belediye binamızdaki Beyaz Masa'dan temin edebilirler" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 16:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?