2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kozan EMITT'ten ödülle döndü

Adana'nın Kozan ilçesi, İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndan (EMITT) ödülle döndü.

14-17 Şubat 2008 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda, tarihi, kültürü, doğası, markalaşmış ve yöresel ürünleri ile el sanatlarını sergileyen Kozan, en sempatik ilçe ödülüne layık görüldü.

EMITT Fuarı’nı düzenleyen Ekin Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu, ödülü Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın eşi Zehra Özgan'a verdi.
Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilk kez uluslararası bir turizm fuarına katıldıklarını ve gösterdikleri performans ile ödüle layık görüldüklerini belirterek, "Bu ödül, turizm noktasında yapacağımız çalışmalara ivme kazandıracak. Medeniyetler şehri Kozanımız, yiğit, mert ve sıcakkanlı insanları, tarih ve kültürü, doğası, misafirperverliği, yöresel ürünleri, doğal güzellikleri ile turizm alanında var olduğunu gösterecektir. Bu alandaki çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Yaver’in Konağı'nın faaliyete geçmesiyle konaklama sorununun kısmen de olsa çözümleneceğini kaydeden Özgan, "Bundan sonra yapacağımız çalışmalarımız Kozan’ı her platformda pazarlayabilmektir. Çabalarımız Kozan’ı hak ettiği yere taşıyabilmek içindir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 11:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?