2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kozan'da kurtuluş coşkusu

KOZAN'DA KURTULUŞ KONSERİ

Kozan’ın düşman işgalinden kurutuluşunun 91. yıldönümü kutlamaları kapsamında Kozan Belediyesi tarafından, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda halka açık konser düzenlendi.

İlk olarak Mehter Takımının konser verdiği etkinlikte, Aşık İmami, Nurgül Şahballı ve Hilmi Şahballı sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, Ahmet Arık, Gökhan Söğüt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan sanatçılar Nurgül Şahballı, Aşık İmami ve Hilmi Şahballı’ya çiçek takdim etti. Kalabalığa seslenen Başkan Özgan, "İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümünü kutluyoruz. Allah bir daha bu millete kurtuluş mücadelesi vermeyi nasip etmesin. Etkinliğimize katılan siz değerli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyor, kurtuluş bayramınızı kutluyorum" dedi.

Konser esnasında aniden bastıran yağmur, parkı dolduran kalabalığı dağıtmaya yetmedi. Havai fişek gösterisi ile coşkuya dönüşen etkinlik Aşık İmamı ve Aşık Hacı Karakılçık'ın Taşlama atışma yapması ile son buldu.

KOZAN'DA KURTULUŞ KONSERİ
KOZAN'DA KURTULUŞ KONSERİ
KOZAN'DA KURTULUŞ KONSERİ
KOZAN'DA KURTULUŞ KONSERİ
KOZAN'DA KURTULUŞ KONSERİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 16:19:31
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 11:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?