1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Kozan'da maskeli dehşet

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, evine giren maskeli iki kişi tarafından bıçakla öldürüldü.

Olay, Mahmutlu Mahallesi Dereboyu Sokağında bir evde meydana geldi. Metin Karadağ'ın (51) tek katlı evin pencere korkuluklarından tırmanarak dama çıkan maskeli iki kişi, burada yatan Fatma Karadağ'ı (45) etkisiz hale getirdikten sonra eve inerek yatmakta olan 51 yaşındaki 3 çocuk babası Metin Karadağ'a saldırdılar.

Maskeli kişiler, Karadağ'ı kolundan, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Komşuları ve yoldan geçenler çığlık üzerine girdikleri evde Metin Karadağ'ın cansız bedeniyle karşılaştılar. Komşularının haber vermeleri üzerine olay yerine gelen ekipler evi güvenlik şeridine alarak çevrede geniş çaplı araştırma yaptı.

Metin Karadağ'ın bir ilköğretim okulunda hademelik yaptığı ve 3 yıl önce emekli olduğu öğrenildi. Karadağ'ın Antalya'da bir otelde çalıştığı belli bir süre önce işten ayrılarak yine Antalya'da muz sattığı ve 15 gün önce de Kozan'a geldiği belirtildi. Savcının incelemesinin ardından Karadağ'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Metin Karadağ'ın saldırganlar tarafından etkisiz hale getirirken bayılan eşi Fatma Karadağ da, Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, cinayetin alacak verecek meselesi mi yoksa hırsızlık olayı mı olduğu konusunda geniş çaplı araştırma başlattı. Polisin şahsın cep telefonuna el koyarak telefon konuşmalarını inceleyeceği öğrenildi
 

...
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2011 Pazar 11:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?