1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Kozan’da tapu sorunu çözülüyor

KOZAN’DA TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Karacaoğlan Mahallesi'nde vatandaşlarla yaptığı açık hava toplantısında bölgedeki evlerin tapu sorununu çözeceklerini belirtti.

Mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Özgan, "Bugün hazine arazisi üzerinde bulunan evlerinizin tapu sorularını çözmek için buradayız" dedi.

Karacaoğlan Mahallesi’nde 2004 yılında başlayan çevre yolu kamulaştırma çalışmalarında herkes ile helalleşerek çalışmaların yapıldığının kaydeden ve daha önce Türkeli Mahallesi’ndeki tapu sorunlarını çözdüğünü ifade eden Başkan Özgan, "Tapu işlemlerinizi başlatmanız için 31.12. 2000 tarihi ve öncesine ait elektrik veya su kaydınız varsa belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne başvurmanız gerekmektedir. Tapu işleminizi bir an evvel başlatın. Bugün belediye seçimi yok ama ben daha öncede olduğu gibi her zaman sizlerle bir araya gelerek sorunlarınızı dinlemeye hazırım" dedi.

Başkan Özgan, Karacaoğlan mahallesine bir ay içerisinde bir park yapılacağını ve anayolun parke ile kaplanacağını da sözlerine ekledi.

KOZAN’DA TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
KOZAN’DA TAPU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 14:10:04
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 12:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?