3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kredi kartı borcu hırsızlık yaptırdı

Adana'da, eşi kredi kartı borcu nedeniyle cezaevinde yatan kadın, kızı ve yeğenine marketten hırsızlık yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Zehra K. (30), dün akşam kızı G.K. (13) ve yeğeni S.C. (12) ile birlikte bir markete Ramazan alışverişi yapmaya gitti.

Eşi kredi kartı borcu nedeniyle cezaevinde yatan Zehra K., markette alışveriş yaptıktan sonra cebindeki para adlıklarını karşılamayınca, aldığı temizlik malzemeleri, hazır bez ve gıda maddelerinin yarısını kızının ve yeğeninin çantasına koyarak marketten ayrılmaya çalıştı.

Ancak marketteki diğer müşteriler, Zehra K.'nın, kızı ve yeğeninin çantasına malzemeleri yerleştirdiğini görerek polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polisler, kadın ve çocukları çaldıkları malzemelerle birlikte yakalayarak Bağlar Polis Merkezi'ne götürdü.

Burada ifadesi alınan Zehra K., eşi cezaevinde olduğu için maddi sıkıntı içerisinde olduklarını, markete alışverişe gittiğini, ancak parası yetmediği için aldığı ürünlerin bir kısmını çocukların çantasına yerleştirdiğini söyledi.

Olayı haber alarak karakola gelen Zehra K.'nın babası da, kızına kendisinin baktığını ifade ederek, maddi olarak çok zor durumda olduklarını belirtti. Bu arada, polis merkezine getirilen çocuklar gözyaşlarını tutamadı. Marketten çalınan malzemelerin tutarının yaklaşık 100 YTL olduğu bildirildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 10:26:30
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 10:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?