30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Kuaför adaylarından AESOB'a ziyaret

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) desteği ve İş-Kur Adana İl Müdürlüğü ile Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası işbirliğiyle ilk kez düzenlenen Kuaförlük ve Saç Yapımı Kursu'nun bitimine bir hafta kala kursiyerler AESOB'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası Başkanı Ali Yılmaz nezaretinde AESOB'u ziyaret eden 15 kursiyeri karşılayan AESOB Başkan Vekili ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Selahattin Çırak, kursiyerlere bir de öğle yemeği verdi.

Çırak, yemekten sonra yaptığı açıklamada, günümüzde belki de 5 yıl kuaför yüzü görmeyen bayanlar olduğunu, onları da kuaföre gitmeye alıştırmak gerektiğini ifade ederek, "Keşke imkan olsa da yıllardır kuaför yüzü görmeyen bayanların evine gidip saç bakımı yapsanız. Varoşlarda bunu gerçekleştirmelisiniz" dedi.

Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası Başkanı Ali Yılmaz da, varoşlarda benzer bir uygulamayı en kısa zamanda gerçekleştireceklerini belirtti. Yılmaz, 3 Eylül'de başlayan kursun 30 Ekim'de AESOB'ta düzenlenecek sertifika töreniyle tamamlanacağını, ikinci kursun da 2008 yılında daha kapsamlı olarak başlatılacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 11:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?