3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kuaförlerden kan bağışı

Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası, Türk Kızılayı'nın "1 milyon iyi insan aranıyor" parolasıyla ülke genelinde başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Adana Kızılay Kan Merkezi'ndeki kan bağışı kampanyasında, ilk olarak Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık ile Adana Kuaför ve Manikürcüler Odası Başkanı Ali Yılmaz kan verdi. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri kan bağışında bulundu.

Birlik Başkanı Barışık, bu anlamlı kampanyaya destek vermekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Tüm esnaf ve sanatkarlarım ile vatandaşların da bu kampanyaya destek vererek görevlerini yerine getirmelerini istiyorum. Hayat kurtarmak çok önemlidir. Bizler de insanlık için varız. Keyif için makamlarda oturmuyoruz. Verdiğimiz her bir ünite kanın bir hayat kurtaracağını biliyoruz" dedi.

Oda Başkanı Yılmaz da, kan bağışı kampanyasına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarının altını çizerek, "Bizim de sloganımız 'Bir ünite temiz kan ver, bir hayat kurtar' idi. Biz üyelerimize bu anlayışı aşılamak istedik. Kampanya afişlerini de tüm işyerlerimize astık. Adana'daki tüm kuaförleri, kutsal bir görev olarak gördüğümüz, dini vecibeleri de yerine getireceğimize inandığımız kan vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

Adana Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Salim Canoğulları ise, bir gün herkesin kana ihtiyaç duyabileceğini ifade ederek, kan bağışının önemine dikkat çekti.
Kan bağışı sırasında Birlik Başkanı Barışık'a plaket, Oda Başkanı Yılmaz'a da teşekkür belgesi takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:43:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?