29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Kuaförlük kursu açıldı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık, geleceğin kuaförleri olmaya aday kursiyerlere "İşinizi severek öğrenin ve yapın" tavsiyesinde bulundu.

Barışık, Kuaförler ve Manikürcüler Odası ve Türkiye İş Kurumu tarafından işsiz gençlere meslek kazandırılması amacıyla Esnaf Odaları Birliği Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Kuaförlük kursunu ziyaret etti.
Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Ali Yılmaz’dan bilgi alan Barışık, esnaf ve sanatkarlıkta bilgi ve becerinin önemli olduğunu, teknolojiye uyum sağlanabilmesi için eğitim çalışmalarına her türlü desteği verme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kuaför adayı kursiyerleri kursa ve kursta meslek sahibi olmaya yönelik çabalarından dolayı kutlayan Barışık, "Kurs süresince size anlatılanları, öğretilenleri çok iyi öğrenin. Hayatınız boyunca okuyun, kendinizi geliştirin. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız, müşterinize öyle davranın. Yaptığınız işi severek yapın, severek yaptığınız sürece başarılı olabilirsiniz. Başarılı olun ki müşteri bulabilesiniz. İşinizi iyi yapmazsanız kimse kapınızı çalmaz, müşteri bulamazsınız" dedi.

Oda Başkanı Ali Yılmaz da ilk defa açılan kursa 20 kişinin katıldığını ve 40 günlük kurs sonunda sertifikalarının verileceğini, talep gelmesi halinde kurs düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 10:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?