26
Nisan
2024
Cuma
ADANA

Kübra kayıplara karıştı

ADANA'da 19 yaşındaki Kübra Bulduk, 15 gün önce tartıştığı kayınbiraderine kızıp evi terk etti. Nikahsız eşinin hayatından endişe eden Şafak Ergin, "Kübra, her nerede isen, çağrımı alırsan lütfen evine dön. Seni çok özledim" dedi.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Serinevler Mahallesi'nde oturan Şafak Ergin, 19 ay önce İmamoğlu İlçesi'nde yaşayan Kübra Bulduk ile nikahsız evlilik yaptı. Eşine resmi nikah yapmayan Ergin, genç kadını birlikte yaşadığı ailesinin yanına getirdi. Garsonluk yapan Ergin, 15 gün önce işe gitmek için evden çıktı. Akşam döndüğünde Kübra Bulduk'u evde bulamadı. Yaptığı aramalarda eşi Kübra Bulduk'a ulaşılamayan Şafak Engin, Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp dilekçesi verdi.

Kübra Bulduk'un hayatından endişe eden Şafak Ergin, "Ben işe gittikten sonra kahvaltı hazırlamamış. Kardeşim de kahvaltı istemek için odasına girdiğinde cep telefonuyla oynarken görmüş, kızıp elinden almış. Telefonu kardeşimin almasına sinirlenen eşim, evden çıkıp gitmiş. O günden beri haber alamadı. Gideli 15 gün oldu, hayatından endişe ediyorum" dedi. Eşinin bulunmasını isteyen Ergin, "Kübra, her nerede isen, çağrımı alırsan lütfen evine geri dön. Seni çok özledim" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2013 Salı 12:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?