1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Küçük kıza fuhuş tuzağı

Adana'da üvey babası Önder Y'nin tecavüzüne uğrayan ve öz annesiyle birlikte erkeklere pazarlanan 15 yaşındaki A, fuhuş batağından kurtarıldı

İddiaya göre A.G.’nin hayatını karartan olaylar zinciri, bir yıl önce annesi 31 yaşındaki Meryem Y.’nin eşini terk edip, 40 yaşındaki Önder Yı. ile birlikte olmasıyla başladı.

Meryem Y., kızı A.G.’yi de yanına alıp Önder Y. ile birlikte Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne yerleşti. Meryem Y., boşandıktan bir süre sonra da birlikte yaşadığı Önder Y. ile evlendi.

ÖNCE EŞİNİ, SONRA KIZINI PAZARLADI

Fuhşa aracılık etmek suçundan kaydı bulunan Önder Y., bir süre sonra nikahlı eşini para karşılığı erkeklere pazarlamaya başladı. 6 ay kadar önce annesinin evde olmadığı sırada A.G. de üvey babasının tecavüzüne uğradı.

Önder Y., ardından da A.G.’ye "Kimseye anlatma. Anlatırsan seni de anneni de öldürürüm" diyerek küçük kızın tehditle susmasını sağladı. Defalarca üvey babasının tecavüzüne uğrayan küçük kız, 2 ay sonra yaşadıklarını annesine anlattı. Kızına inanmayan anne Meryem Y., "İftira atıyorsun" diyerek, A.G.’yi Adana’da yaşayan anneannesinin yanına gönderdi.

TEHDİTLE FUHUŞ YAPTIRILDI

Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde anneannesinin yanına yerleşen A.G., bir kargo şirketinde iş bulup, çalışmaya başladı. İlköğretim 3’üncü sınıftan terk olan A.G., birkaç hafta çalıştıktan sonra buradan da ayrıldı.

"DEDİKLERİMİ YAPMAZSAN, KOCANA ANLATIRIM"

Anneannesinin aracılığıyla küçük kız, kendisinden 10 yaş büyük Sezgin Ş. ile evlendirildi. Karısıyla birlikte Manavgat’tan Adana’ya gelen Önder Y., üvey kızı A.G.’ye "Eğer dediklerimi yapmazsan, kocana benimle birlikte olduğunu anlatırım" diye tehdit ederek fuhuş yapmaya zorladı.

Gördüğü baskı sonucu evinden ayrılan A.G. üvey babasının yönlendirmesiyle D-400 karayolunda yoldan geçen taşıtlara otostop yaparak, para karşılığı fuhuş yapmaya başladı.

ÜVEY BABA KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Önder Y., 40 gün kadar önce kalp krizi geçirip öldü. A.G. ise ortadan kayboldu. Anne Meryem Y., kızının bulunması için polise başvurdu. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince aranan A.G., fuhuş için D-400 Karayolu’nda müşteri beklerken bulundu.

Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen A.G. başından geçenleri gözyaşlarıyla anlattı. A.G. devlet korumasına alınıp, yurda yerleştirildi. A.G. ile nikahsız evlenen Sezgin Ş. ’küçük yaşta mağdureyle evlenmek’ suçundan sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

ANNE SERBEST, 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturmayı derinleştiren polis, A.G.’nin ifadesinde birlikte olduğunu söylediği 7 erkek ile annesi Meryem Y.’yi gözaltına aldı.

Sorgulanan şüpheliler 28 yaşındaki L.A., 24 yaşındaki İ.D., 31 yaşındaki C.B., 23 yaşındaki H.B., 33 yaşındaki N.A., 31 yaşındaki A.T. ile 28 yaşındaki K.D., küçük kızla kendi isteğiyle birlikte olduklarını itiraf etti.

’Küçük yaştaki mağdureyle ilişkiye girmek, para karşılığı fuhuş yapmak ve zorla alıkoymak’ suçlarından Adliye’ye sevk edilen şüphelilerden 6’sı tutuklandı, Meryem Y. ve K.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Posta
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 16:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arslan güngör IP: 178.202.168.xxx Tarih : 25.11.2011 01:05:57

evet görmüs oldugunuz gibi bir annenin kizi icin yapabilecegi  en büyük  kötülük budurr övey baba ile kizinin  beraber olabilecegini düsünmeyen cahil anne ve tabi ki bu isi yapan ahlaksiz olan üvey baba da unutulmadan bu gibi insnlari halk icerisinde barindirilmamasi icin uyan türkiyeeee uyanda millet bir kahraman görsünnn tabiki bizim devletimizz bu sekilde ki suclulari alip beslerr ve sonunda birakirr  bunlarin cezasini bana birakinn da bakinnn nelerr oluyorrrrrrrr