29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Küçük kıza tecavüzü polis önledi

ADANA’da silah zoruyla otomobile bindirdikleri 12 yaşındaki kıza, götürdükleri boş binada tecavüz etmeye kalkışan 3 kişiden 2’si kaçarken, bir kişi yarı çıplak halde yakalandı.

Gülbahçesi Mahallesi 180'inci Sokak'taki boş evden ‘imdat’ çığlıkları geldiğinin ihbar edilmesi üzerine polis ekipleri, olay yerine gitti. Binada araştırma yapan ekipleri gören 2 kişi pencereden atlayarak ara sokaklara doğru kaçarak uzaklaşırken, 19 yaşındaki Murat B.’yi yarı çıplak halde, 12 yaşındaki G.A.’ya tecavüz etmeye çalışırken yakaladı. Murat B. gözaltına alınırken, G.A. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bir yıl önce babası ölen yoksulluk nedeniyle annesi tarafından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edilen G.A.'nın kaldığı yetiştirme yurdundan daha önce 2 kez kaçıp evine gittiği ve yeniden yurda teslim edildiği belirlendi. G.A., Cumhuriyet Savcısı’nın gözetiminde bilgisine başvurulduktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevkedildi. Yapılan muayenede bakire olduğu anlaşılan G.A., annesine teslim edildi. Polis, çeşitli suçlardan sabıkaları bulunan Murat B.’yi adliyeye sevk ederken kaçan Ümit L. ile Abdullah D.’yi yakalamaya çalışıyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 16:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali aslan IP: 88.247.247.xxx Tarih : 25.01.2007 17:46:49
bu gibi insanlık ve şereften uzak insanların bu güzel şehirden süratle uzaklaştırılması şarttır. İdam kaldırıldı da ne oldu şimdi böyle hasta ruhlu insanlar, eğer yatarsa! bir kaç ay yattıktan sonra ıslah olmuş olarakmı çıkacak cezaevinden? palavra, kendini daha büyük mafya olarak görüp, daha büyük suşları daha kolay işleyen bir suç makinası olacak. Canımızı kime emanet edeceğiz, böyle insan olmamış yaratıkların kol gezdiği bir ortamda. Yasa yapıcılarımızyanlışları düzeltmek için kendilerine zarar gelmesinimi bekliyorlar?