29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

‘Küçük kızıma küfredince öldürdüm'

ADANA’da meslektaşı 34 yaşındaki Nihat Koçak’ı kalbinden bıçaklayarak öldüren taksi şoförü 48 yaşındaki Fatih Yufkayürek, arkadaşını küçük kızına küfür ettiği için öldürdüğünü söyledi. Olayı ağlayarak anlatan Yufkayürek hakkında ‘Ömür boyu hapis cezası’ istendi.


Geçen haziran ayında işlenen cinayet sonrası tutuklanan Fatih Yufkayürek, Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Gözyaşları içinde savunmasını yapan Yufkayürek, ldürdüğü Nihat Koçak’la aynı taksi durağında çalıştıklarını belirterek şunları anlattı:


“Nihat’la aynı durakta çalışıyorduk. Ben durak sahibinin temsilcisi olarak çalışıyordum. Müşteriler, Nihat’ın taksimetrede yazandan fazla para istediği şeklinde şikayet iletiyorlardı. Bunu kendisi ile konuştum. Bana hakaret etti. Bu yüzden tartıştık. İşyeri sahibi bunu duyup, işine son vermiş. Nihat, duraktan çıkarılmasından beni sorumlu tuttuğu için gördüğü yerde hakaret ediyordu. Olay günü de durak yakınındaki lokantada karşılaştık. Yemek yerken bana hakaret etmeye başladı. Ayrılıp, aracına binip gidecekten, küçük kızıma da küfredince kendimi kaybettim. Bulduğum bir bıçağı göğsüne sapladım. Bir anlık öfkeme hakim olamadım.”

Duruşmaya katılan, öldürülen taksicinin ağabeyi Hüseyin Koçak da sanık hakkında şikayetçi olmadı. Duruşma, eksik evrakın tamamlanması ve tanıkların dinlenmesi için ertelendi.


DHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 13:34:42
Güncelleme :3 Ağustos 2007 Cuma 13:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?