3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Küçük Mustafa'dan ağlatan ziyaret

Adana'da annesiyle birlikte 2 yıl önce şehit olan babasının kabrini ziyaret eden 2,5 yaşındaki Mustafa Doğanay, mezar taşındaki fotoğrafı öperek hasret giderdi.

Ağrı'da tank uzman çavuş olarak görev yaptığı sırada 2 yıl önce operasyona giderken şehit olan Yaşar Doğanay'ın 2.5 yaşındaki oğlu Mustafa, annesiyle birlikte Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte bulunan babasının kabrini ziyaret etti.

Babası şehit olduğunda henüz 5 aylık olan Mustafa, annesinin fotoğraflardan anlattığı babasının mezar taşındaki fotoğrafını sevip öptü. Küçük Mustafa'nın bu davranışı annesi Ayşe Doğanay ve diğer yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Ayşe Doğanay, eşinin 2006 yılında Ağrı'da görev yaptığı sırada teröristlere operasyona giderken geçirdiği kaza sırasında şehit olduğunu söyledi. Doğanay, oğlu Mustafa'nın babası şehit olduğunda henüz 5 aylık olduğunu ve babasını bu nedenle bilmediğini belirterek, "Oğlum babasını tanımıyor. Bu çok acı. Ben oğluma babasını fotoğraflardan anlatıyorum" diye konuştu.

Eşinin şehit olmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen acısının dün gibi taze olduğunu ve oğluna baktıkça her gün yıkıldığını ifade eden Doğanay, her cuma ve her bayramda oğlunu mezarlığa getirerek babasıyla tanıştırmaya çalıştığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 11:25:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 194.27.240.xxx Tarih : 29.09.2008 16:54:11

Allah Sabır versin şehidim emanetin Şerefimdir türk mılletının serefıdır ve onu sonsuza kadar koruyacaktır.