4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Küçük sanayici sular altında!

Adana'da şiddetli yağış nedeniyle Doğu Küçük Sanayi Sitesi'ndeki işyerleri su altında kaldı. Site içerisindeki yol ve köprüler de sel ve heyelandan dolayı zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Adana-Ceyhan yolu üzerinde bulunan Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Doğu Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerini su bastı. Sitedeki 3 işyerini sel basarken site içerisindeki yollar ve köprüler de selden ve heyelandan dolayı zarar gördü.

Site Yöneticisi Kazım Çetin, site içerisindeki derelerin ıslah edilmemesinden dolayı sel baskını ve heyelan olduğunu söyledi. Site içerisindeki 3 ayrı işyerinde zarar olduğunu belirten Site Yöneticisi Çetin, yetkililerden ilgi beklediklerini söyledi. Şiddetli yağış sonucu işyerini sel bastığını belirten işyeri sahiplerinden Tülay Dürüst, "Gece haber geldi. İşyerini sel bastı dediler. Ben de sadece su zannetmiştim. Ama suyla birlikte mil gelmiş. İş yerlerimizdeki makineler zarar görmüş. Yaklaşık 100 bin TL zararımız var. Bir de işyerinin temizliği ve makinelerin motorlarının temizliği var. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 22:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?