4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Küçük tanık bunalımda!

Adana'da bir minibüsün içinde annesi ile komşusunun babası tarafından başlarına birer el ateş edilerek öldürülmesine tanık olan 8 yaşındaki M.K.'nin psikolojisi bozuldu. Olayı anlatmakta güçlük çeken küçük M.K.'nin gece boyunca kabuslar gördüğü ve sayıkladığı belirtildi.

Merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi, Yolgeçen mevkiindeki bir nar bahçesi yanında çalışır halde duran 16 F 3673 plakalı minibüste Sevim K. (32) ve Ayşe A.'nın (45) öldürülmesine tanıklık eden Sevim K.'nın 8 yaşındaki oğlu M.K olayı anlattı.

M.K. annesi, komşuları Ayşe A. ve Kadri K. ile birlikte minibüsle nar bahçesine gittiklerini buraya geldiklerinde Kadri K.'nın kendine 2 TL verip arabanın içinde beklemesini söylediğini ileri sürerek, "Ben arabanın içinde beklerken Kadri ve annem nar bahçesinin içinde bulunan bir kulübeye gittiler. Onlar gittikten sonra ben de arkalarından gittim. Odaya geldiğimde annem çırılçıplaktı " diye konuştu.
Olayın tek görgü tanığı olan M.K babasının gelmesi ve annesiyle birlikte Ayşe A.'yı ve Kadri'yi vurmasını anlatamadı. Olayın şokunu üzerinden atamayan M.K. olay günü uzun süre konuşamazken bugün de olayı anlatmakta güçlük çekti. Yakınları M.K.'nın psikolojisinin çok bozuk olduğunu acilen psikiyatri desteği görmesi gerektiğini belirtti. M.K.'nın dün gece boyunca kabuslar gördüğü ve sayıkladığı belirtildi.

Bu arada, katil zanlısı Murat K.'nın 65 yaşındaki annesi Fatma K. ise cinayetin namus için işlendiğini iddia ederek, "Benim oğlum güvenlik görevlisi olarak bir fabrikada çalışmakta. Gelinim bizi yaktı. Gelinimi kandırdılar mı ilaç mı içirdiler bilmiyorum ama. Bizim gelin ve Ayşe niye o adamla bahçeye gider ki. Oğlum gelinimin üstünde o adamı yakalamış. Ne yapacaktı? Siz ne yapardınız o durumda. Oğlumun hiç suçu yok. Gelin herkesi mahvetti" dedi.

Fatma K., oğlunun 13 yıl önce evlendiğini ve Sevim'den Berfin (3), Hazar (4), Osman (6), Mehmet (8), Zozan (10) ve Deniz (12) isimli 6 tane çocuğunun olduğunu anlatarak, "Şimdi anneleri öldü. Oğlum hapse girecek. Peki bu çocuklar biz ne olacağız?. Bizim aylık hiçbir gelirimiz yok. Biz mahvolduk. Şimdi biz ne yapacağız" diye ağıt yaktı.

Öte yandan dün Sevim K.'nın fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan eşinin yanına gideceğini söyleyerek evden çıktığı öğrenildi. Olayda yaralanan Kadri K.'nın Adana Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:50:11
Güncelleme :1 Haziran 2009 Pazartesi 13:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?