4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Küfre son verilirse...

Adana Valisi İlhan Atış, Adana Demirspor Kulübü'nün yeni yönetimini kabulünde, "Eğer küfre son verilirse, eşimi de maçlara getireceğim” dedi.

Atış, Kulüp Başkanı Bekir Çınar ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Atış, Adana Demirspor’un sahibinin Adana Demirsporlular olduğunun altını çizerek, “Hem maddi hem de manevi olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Ben sadece tek bir şey istiyorum. Küfre son verilsin. Bu başarılırsa eşimi de maçlara getireceğim” diye konuştu.

Bir kentin tanıtım ögeleri arasında sporun birinci sırada yer aldığını, yasal çerçeveler içerisinde de elinden gelen tüm desteği vereceğini ifade eden Atış, “Taraftarımıza maçlarda gülmek yakışır. Onların heyecanı ortada. Kendileri gülerlerse ben de içlerine girer onlarla maç izlerim” şeklinde konuştu.

Yönetim kuruluna başarılar dileyen Atış, “Bu kadar zor bir görevde yönetime geldiğiniz için hepinizi kutluyorum. Her zaman yanınızdayım” dedi. Küfrün ortadan kaldırılması için yönetim kurulu olarak bir dizi program yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Bekir Çınar da, "Sayın Valim yönetim kurulu olarak ilk ziyaretimizi size düzenledik. Spora olan katkılarınız herkes tarafından iyi biliniyor. Bundan sonra da maddi ve manevi olarak bir dağ gibi arkamızda durmanızı bekliyoruz. 5 Ocak Stadı’nda artık küfür olmayacak. Ayrıca, 12 yaş altı ve bayanları stada ücretsiz alacağız” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Adana Demirspor Kulübü’nün ikinci ziyareti Büyükşehir Belediyesi’ne olacak. Başkan Aytaç Durak, yarın saat 18.00’da Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar ve yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 22:58:36
Güncelleme :14 Ocak 2009 Çarşamba 23:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?