4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Küfürü unutturacağız'

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar, taraftara küfrü unutturacaklarını söyledi.

1940 Adana Demirspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Adana Demirspor Kulübü'nün yeni yönetim kurulunu ziyaret etti. Kulüp Başkanı Bekir Çınar, ziyarette yaptığı konuşmada, taraftarın, takımın belkemiği olduğunu ifade ederek, “Ancak taraftar bazen sıkıntılara da neden olabiliyor. Biz yönetim kurulu olarak içeride, dışarıda küfürü mutlaka unutturacağız. Sayılı taraftar grupları arasında bulunan taraftarımız takımlarına güç vermek için daha çok çalışacak. Böylece herkes stattaki yerini almış olacaktır” dedi.

Yönetim kurulu olarak ilk maçtan itibaren alt yapıdan en az 1 futbolcunun 18 kişilik maç kadrosuna alınmasını kararlaştırdıklarını belirten Çınar, “Her hafta teknik direktörümüzün belirleyeceği 1 futbolcu maç kadrosuna alınacak. Ancak bu hangi futbolcu olur, onu biz değil teknik direktörümüz belirleyecektir. Bu sayı belki de önümüzdeki sezon 2 ya da 3 olacaktır” diye konuştu.

Adana Demirspor yönetiminin küfrün yok edilmesine yönelik çalışmalarını sonuna kadar destekleyeceklerini ifade eden 1940 Adana Demirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfükar Çelik de, “Biz de küfre karşıyız. Küfrün ortadan kaldırılması için sizlerle aynı düşüncedeyiz. El ele verip ulu çınarımız için çaba harcamalıyız. Sizlere olan desteğimiz giderek artacaktır” dedi.

Çelik, Kulüp Başkanı Çınar’a çiçek vererek, “Sizlere görevinizde başarılar diliyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” şeklinde konuştu. Adana Demirspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Kemal Bahalı ise, U-17 Milli Takım seçmelerine katılan kaleci Ömer’in, en kısa sürede pasaportunun düzenleneceğini, diğer futbolcuların performansı için de sevindirici haberler aldıklarını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 17:37:12
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 11:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?