30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Kumalığa 1 hafta dayanabildi

Adana'da, kadın satıcılığından sabıkası bulunan bir kişinin evine kuma olarak getirdiği belirtilen genç kız, hap içerek intihar etmek istedi.

Emek Mahallesi Barış Bulvarında oturan ve daha önce kadın satıcılığından sabıkası bulunan Murat Ö. (35), yaklaşık 2 ay önce Ceyhan ilçesindeki bir ziyaret sırasında gördüğü Yıldız T'yi (16), beğendiğini belirterek ailesinin aracılığıyla bir hafta önce istedi.

Evli olan Murat Ö, genç kızı Emek Mahallesindeki evine kuma olarak getirdi. Dün gece Murat Ö. ile tartışan ve ailesinin yanına geri dönmek istediğini belirten Yıldız T, sabaha karşı çok sayıda mide ilacı ve ağrı kesici ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

Murat Ö'nün yeğeni Melek Rüya Ö. tarafından baygın halde bulunan Yıldız T, ambulansla Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaklaşık 30 adet hap içtiği belirlenen Yıldız T'nin midesi yıkanarak, serum takıldı. Genç kızın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yıldız T'yi hastaneye getiren Melek Rüya Ö, daha önce Yıldız T. ile amcası arasında herhangi bir sorun bulunmadığını, ancak gece tartıştıklarına şahit olduğunu belirtti.

Melek Rüya Ö, amcası Murat Ö'nün sabah erken saatlerde Yıldız T'nin annesini Adana'ya getirmek için Ceyhan'a gittiğini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü tarafından Melek Rüya Ö. ve Yıldız T'nin ifadeleri alınırken, Murat Ö'nün “reşit olmayan kızı alıkoyduğu” gerekçesiyle yakalanması için çalışma başlatıldı.

AA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 10:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?