4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kupalarını Sözlü'ye getirdiler

Adana'da düzenlenen Küçük Bayanlar Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Ceyhan Belediyespor Küçük Bayan Basketbol Takımı, kazandığı kupayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye verdi.

Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapılan ve 16 takımın mücadele ettiği turnuvada Türkiye üçüncülüğünü elde eden Ceyhan Belediyespor Küçük Bayan Basketbol Takımı ve teknik heyeti, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından altınla ödüllendirildi.

Teknik heyet ve sporcularla gurur duyduğunu belirten Başkan Sözlü, “Ceyhan Belediyespor’la ne kadar övünsek azdır. Bu kulüp, yıldızlarda Türkiye şampiyonluğu, küçük bayanlarda ise Türkiye üçüncülüğünü elde etmiş bir kulüptür. Güreşte elde edilen ulusal ve uluslar arası başarılar da ortadadır.Ceyhan’da sporun çıtası her geçen gün yükselmektedir. Biz, Ceyhan Belediyespor Kulübü olarak güreş, tekvando ve satranç dallarında her kategoride Milli Takımına sporcu gönderiyoruz. Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sözlü, özellikle Türk basketbolünde yerli oyuncu sıkıntısının yaşandığı bir dönemde Ceyhan Belediyespor’un alt yapıya verdiği önemle bu sıkıntıyı giderecek sporcuların yetişmesine de büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 15:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?