30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Kurbanlık satan emekli öğretmen

Adana'da bir emekli öğretmen, üniversitede okuyan çocuklarını okutabilmek için canlı hayvan pazarında kurbanlık satıyor.


Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yaşayan emekli öğretmen İsmet Dönmez, Yurt Mahallesi'ndeki canlı hayvan pazarına satmak için 80 küçükbaş kurbanlık getirdi. 2 yıl önce emekli olan 4 çocuk babası Dönmez, "Çocuklarımdan ikisi üniversitede okuyor. Onların okul masraflarını karşılayabilmek için kurbanlık satıyorum" dedi.


Kurbanlıkları kardeşi Süleyman ile birlikte ortaklaşa aldıklarını ve elde edecekleri geliri paylaşacaklarını söyleyen Dönmez, "Kurbanlık fiyatları geçen yıllarda olduğu gibi 150 ile 400 YTL arasında değişiyor. Ancak kurbanlıkların yüzüne bakan yok. Kurbanlıkları satamazsak çocukların masrafını karşılamayı bir yana bırak aldığımız maaşta kurbanlıkların masrafına gidecek. İnşallah arife günü satışlarımız artar da elimizde kurbanlık kalmaz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2007 Pazar 12:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali mukan IP: 78.162.86.xxx Tarih : 16.12.2007 16:32:09

arkadaş emekli olan saglıgı yerinde ola her emekli sonucta bir iş yapıyor nevar bunda anlamadım ben askeri ücretle 1 ünüverteli 2 ünüversteye hazırlık okuyan çocugum var ben neyapayım nemutlu hocamızaki boş boş oturmuyor adam dagamı çıksaydı tererüsmü olsaydı kutluyorum hocamı