5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kurtlar Vadisi izdihamı

Bir televizyon kanalında yayınlanan Kurtlar Vadisi adlı dizinin oyuncuları, Adana’da parti başkanları gibi karşılandı.

Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği dizi oyuncularını yakından görmek ve fotoğraf çekmek isteyen hayranları izdihama neden oldu.

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere bugün sabah İstanbul’dan uçakla Adana Havalimanı’na inen dizi oyuncuları, Adana Valisi M. Cahit Kıraç’ı ziyaret ederek, sohbet ettiler.

Vali Kıraç, sohbet sırasında Necati Şaşmaz’ın (Polat Alemdar) babası ile eski dost olduklarını açıkladı.

Dizi ekibi Valilik’ten sonra etkinliklere sponsor olan Hasan Usta Kebap’ta adeta parti başkanları gibi karşılandı. Dışarıda bekleyen kalabalığa karşı 20’ye yakın özel güvenlik elemanı çember oluşturarak oyucuları korumaya aldı.

Oyuncular İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey), Osman Wöber (Deve Tuncay) çember içinde salona girerek yerlerini alırken, Polat’ın gelişiyle içerdeki kalabalık daha da yoğunlaştı. Özellikle genç kızlar, cep telefonlarıyla Polat’ın resmini çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Kurtlar Vadisi ekibi, Hasan Usta Kebap’tan ayrılışlarında da alkışlarla uğurlandı. Gençler, Necati Şaşmaz’a "Polat, Polat" diye tezahürat yaptı.

Dizi ekibi buradan Adana’nın ünlü mesire yeri Adnan Menderes Bulvarı’na geçerek çay içti. Ekip buradan da Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’ne giderek üniversite öğrencileri ile söyleşiye katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 15:36:13
Güncelleme :2 Nisan 2005 Cumartesi 22:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?