2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

'Kurtuluş' tiyatro sahnesinde can buldu

Ceyhan ilçesinde sahnelenen "Bu Vatan Bizim" isimli tiyatro oyunu, beğeniyle izlendi.

Düzenlemesini Mehmet Arpalıgil'in, yönetmenliğini Halil Nagaş'ın üstlendiği oyunda; Mehmet Arpalıgil, Halil Nagaş, Özlem Aparı, Uğur Aka, Mehmet Kaçıra, Sinem Hazal Bilcan, Ali Nagaş, Onur Can Yüksel, Serdar Kulu, Ümran Gerçek, Nuray Yüksel ve Ayşegül Şeker rol aldı. Oyunda, Kurtuluş Savaşı'na katılan bir gazinin günümüz koşullarında başından geçen olaylar, o günün koşulları ile bu günün koşulları karşılaştırılarak anlatılıyor.

Oyun öncesi bir konuşma yapan Özel Yunuslar Anaokulu Yöneticisi Selahattin Güler, "Gelişmekte olan Ceyhanımız'da artık bu tür sanat faaliyetlerinin artırılması gerekmektedir. Tiyatro sevgisini başta çocuklarımız olmak üzere topluma aşılamamız lazım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HASRET TAŞKAN IP: 88.226.111.xxx Tarih : 26.09.2009 10:58:34

halil hocam ve diğer bütün ekip arkadaşları kutluyorum ... bende bir tiyatro oyuncusu olarak sizi tebrık edıyorum iyiki böyle bir çalışmalara sanat faaliyetleri yapmıssınız ülkemıze ne kdr cok örnek oldunuz tiyatroyu ülkemıze geri kazandırmak için ugrasıyorsunuz bu ugrasınız ve hizmetleriniz için size tek rar tekrar tesekkur edıyorum basarılarınızın dewanı dılıyorummmm ........