4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kutlamalara 'Kolbastı' damgası

Adana'da Özel Bilimkent Okulları 10. yıl kutlamasını ve bahar şenliğini bu yılın moda dansı "kolbastı" ile gerçekleştirdi.

Adana Özel Bilimkent Okulları bahçesinde düzenlenen şenliğin ilk gününe, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman ve çok sayıda veli ile öğrenci katıldı.

Kutlamada konuşan Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Bilimkentli olmanın bir ayrıcalık olduğunu, buradan mezun olacak gençlerin gelecekte ülkemiz adına olumlu çalışmalar içinde olacağını belirterek, "Bu önemli günün heyecan ve mutluluğunu hep beraber, coşkuyla yaşamaktayız. Öncelikle siz görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarımı gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyorum" dedi.

Özel Bilimkent Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Yılmaz ise okul olarak sosyal faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, "Okul olarak eğitim ve öğretimin yanında sosyal ve eğlendirici faaliyetlere de büyük önem veriyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Yapılan organizasyon ile öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte güzel bir hafta geçirecekler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler bu yılın moda dansı haline gelen "kolbastı" ile kendinden geçti. Öğrenciler, "kolbastı" dansının ardından salsa dansı yapıp çeşitli gösteriler sundu.Danstan sonra ise öğrenciler, halat çekme, çuval, top sektirme, pişmiş yumurta taşıma, çığlık atma, halka atma, yoğurt yeme, balon patlatma, balonu sırtta taşıma, mumyalama ve tangram gibi oyunlar oynadı.

Öğrenciler bahar şenliği ve 10. yıl kutlamaları çerçevesinde öğretmen ve veliler doyasıya eğelenme imkanı buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 15:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?