4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sabancı Merkez Camii, Seyhan Kültür Merkezi ve diğer cami avlularında tüm davetlilere yemek ikram edildi, gül ve kitap dağıtıldı.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyanet Vakfı Adana Şubesi'nce düzenlenen etkinlikte vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi. Etkinlikte konuşan İl Müftüsü Mehmet Barış, kutlu doğum aşı dağıtımının ilimizde geleneksel bir hale getirilmesini arzuladıklarını söyledi. Barış, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizleri, varlıklar dünyasının en zirvesine yerleştiren, karşılıksız nimetleri ile bizi onurlandıran Yüce Rabbimize hamd ediyorum. Doğumunun 1438. yılını kutladığımız rahmet peygamberini ,sevgi ve tazim ile yad ediyor, ona salat-ü selam ediyorum. Sevgi ikramının sunulacağı soframıza hoş geldiniz."

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda kompozisyon ve makale dalında Karaoğlan İlköğretim Okulu'ndan 8-A Sınıfından Havva Atasever il ikincisi olarak, L.A.B. YİBO 8. sınıf öğrencisi Tuba Gökçe Şiir Dalında İl ikincisi oldu. Öğrencilerden Havva Atasever'e 300 TL ve 2 çeyrek altın, Tuba Gökçe'ye ise 150 TL ve 1 çeyrek altın hediye edildi.

Adana İl Müftülüğü'nce açılışı yapılan haftaya Adana Valisi İlhan Atış, vali yardımcıları, daire amirler ve vatandaşlar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 14:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?