4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kuyumcu hırsızları kameraya takıldı

Adana'da 2 kız çocuğu, annelerine hediye alacaklarını söyledikleri kuyumcuda iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak 2 altın küpeyi çaldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde bulunan Başkan Kuyumculuk adlı iş yerine gelen 2 kız çocuğu, "Annemize doğum günü hediyesi alacağız" diyerek iş yeri sahibi Özcan Gerger'den (37) küpeleri göstermesini istedi. Bunun üzerine Gerger, bir tabla küpe çıkararak çocuklara gösterdi.

Çocuklardan biri "Bizim fazla paramız yok, indirim yapar mısınız?" diyerek Gerger'i oyalarken diğeri de bir çift küpeyi çaldı. Kız çocuğu, tabladaki 2 adet küpeyi hızla alıp bir süre birleştirdiği ellerini çenesinde tuttuktan sonra vitrine bakma bahanesiyle dışarı çıktı. Dışarı çıkan kız çocuğu ile arkadaşı tekrar içeri girerek, daha sonra almak üzere küpe ayırtıp kuyumcudan ayrıldı. Ertesi gün iş yerine gelen Gerger, bir çift küpenin yerinde olmadığını fark etti. İş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Gerger, kız çocuklarının 2 küpeyi aldığını görünce durumu polise bildirdi.

Mağazadan daha önce de 19 adet yüzük çalındığını belirten Gerger, "Annemize hediye alacağız dediklerinde indirim yapacağımı söyledim. Onlara her türlü kolaylığı yaptım, onlar da beni soydu" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 15:04:45
Güncelleme :12 Ocak 2009 Pazartesi 15:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?