5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kuyumcuda büyük soygun

Adana’da alarm sistemi ve güvenlik kamerası bulunmayan bir kuyumcuya giren hırsızlar kasayı patlatarak yaklaşık 2.5 kilo altın ve bir miktar gümüşü alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık olayı gece Alimünif Caddesi üzerindeki Göde Kuyumcu’da meydana geldi.

Sabah saatlerinde iş yerine gelen komşu esnaftan birinin polisi araması üzerine kuyumcunun soyulduğu anlaşıldı. İnceleme yapmak için Göde Kuyumcu’nun sahibi Mehmet Lütfi Göde’nin (56) gelmesini bekleyen polis Göde’nin gelişiyle başlayan çalışmalar sonucu işyerine ön kapı sürgüleri kırılarak girildiği ve içerde bulunan kasanın patlatılarak açıldığı belirlendi.

Kuyumcu dükkanında alarm sistemi bulunmaması dikkat çekerken işyeri sahibi Mehmet Lütfi Göde, olayın şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamadı.

Polis ekipleri herhangi bir güvenlik kaydı olmadığı için görüntülenemeyen hırsızların yakalanması için parmak izi çalışması yaptı. Polis, kuyumcudan 2.5 kilo altın ile bir miktar gümüş çalındığını belirledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 12:32:46
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 12:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ NÜ IP: 193.255.251.xxx Tarih : 28.04.2005 12:21:34
Bu olayda hırsızlara teşekkür ediyorum.Çünkü Mehmet Lütfi Göde'nin ihmalkarlığının bedelinin ne olduğunu herkese gösterdiler.BU OLAY BÜTÜN ADANA ESNAFLARINA İBRET OLSUN!..