25
Nisan
2024
Perşembe
ADANA

Kuyumcuda silahlı soygun

Kuyumcu dükkanının kapısını açamayınca kaçan silahlı iki soyguncu ile bu kişilere yardımcı oldukları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde Ali Bozdoğan'a ait kuyumcu dükkanının önüne gelen, ellerinde pompalı tüfek ve tabanca bulunan kar maskeli 2 kişi içeri girmek istedi.

İş yeri kapısında otomatik kilit sistemi bulunduğu için kapıyı açamayan soyguncular, iki otomobile binerek kaçtı. Olayı haber alan polis ekipleri, araçların plakalarından belirledikleri sürücüler K.C. ve U.I'yı yakaladı. Kuyumcuyu soymak istedikleri ileri sürülen İ.B. (22) ve M.H. (17) de Ova Mahallesi'nde yakalandı. M.H, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.B. ve M.H. tutuklanırken, K.C. ve U.I, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İş yerinin güvenlik kamerası görüntüsünde Ali Bozdoğan, iş yerinde bir arkadaşı ile sohbet ettiği sırada kar maskeli ve silahlı iki kişi dükkanın kapısını açmaya çalışıyor. Kapının kilili olduğunu fark eden soyguncular kaçıyor. İş yeri sahibi tabancasını alıp kaçan şahısların arkasından koştuğu da görüntüye yansıyor. 

AA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2013 Cumartesi 17:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?