4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kuzene votkalı tecavüz!

Adana'da konuşup dertleşmek için evine çağırdığı lise öğrencisi kuzeni B.B.K.'ya (15) votka içirip sarhoş ettikten sonra tecavüz ettiği iddia edilen H.K. (18) hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bir hastanede çalışan H.K, Şubat ayında kuzeni B.B.K.'ye cep telefonuyla "Bize gel dertleşelim" diye mesaj yolladı. İddiaya göre, uyuşturucu tedavisi gören B.B.K. de annesine, akvaryumcuya gideceğini söyleyip kuzeni H.K. ile buluştu. Birlikte sohbet ederlerken H.K, kuzenini votka içirerek sarhoş etti. Ardından da, tecavüz etti. Kalktığında tecavüze uğradığını anlayan B.B.K. durumu çekindiği için ailesine anlatmadı.

Kuzeni H.K.'nin evlenip daha sonra kendisine tekrar cinsel ilişki için mesaj çekmesi üzerine bunalıma giren B.B.K, uyuşturucu tedavisi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim dalında görevli doktoruna olanları anlattı. Olayın etkisi nedeniyle B.B.K. da, "Dikkat eksikliği, hiperaktivite ve davranım bozukluğu" görüldüğü rapor edildi.

Hastane yönetiminin Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı ihbar üzerine başlatılan soruşturma sonunda H.K. hakkında 'Çocuğa karşı cinsel saldırıda bulunmak' suçundan Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Önümüzdeki aylarda tutuksuz yargılanmaya başlayacak olan H.K, suçlamayı kabul etmeyerek, "B.B.K. ile hiçbir zaman bir araya gelmedik. Suçlu olarak beni gösteriyor" dedi. B.B.K. da, poliste verdiği ifadesinde, kuzeninin kendisine nasıl tecavüz ettiğini ayrıntılarıyla anlatırken, "Ben olaydan sonra sessiz kalmayı kabullenmiştim. Ancak, evlenip tekrar bana çirkin teklifte bulununca doktoruma söylemek zorunda kaldım" dedi.
 

...
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 16:15:57
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 16:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?