4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

LDP'den Seyhan'a gazeteci aday

Liberal Demokrat Parti (LDP), Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediye Başkanlığı'na gazeteci Ömer Alpdoğan'ı aday gösterdi.

Alpdoğan, yaptığı açıklamada, LDP'yi çağın ve aklın partisi olduğu için tercih ettiğini belirterek, Türkiye'de borç batağında kıvranan ve halka hizmet edemeyen belediyelerin, liberal belediyecilik anlayışıyla işlevini yerine getirebileceğini ifade etti.

Adana'da liberal belediyecilik anlayışını yerleştirmek için aday olduğunu ifade eden Alpdoğan, halkın görev vermesi halinde Seyhan'ı çağdaş kentçilik anlayışıyla yöneteceklerini kaydetti.

Belediyeleri özel sektörle mücadele eden değil işbirliği yapan kuruluşlar olarak gören anlayışı yeleştireceğini bildiren Alpdoğan, LDP'nin yerel iktidarında Adana'nın komşularıyla çekişen değil, dünya kentleriyle yarışan kent haline geleceğini belirtti.

Ömer Alpdoğan, seçimlerde sadece LDP'lilerin ve liberal düşünceye sahip insanların değil, her kesimin, her partiden vatandaşın oyuna talip olduğunu vurgulayarak, "Partileri ve adayları tarafından aldatılan, temayül ve anketlerdeki talepleri dikkate alınmayan, genel başkanlar tarafından yok sayılan tüm Adana halkını bu seçimde LDP'ye oy vermeye çağırıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 12:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?