4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

LG 5. mağazasını Adana'da açtı

2008 yılı Nisan ayından bu yana İstanbul ve Ankara'da 2'şer mağaza açan LG Elektronics, 5. mağazasını Adana'da, Atatürk Caddesi'nde hizmete açtı.

LG Elektronics Türkiye Başkanı Christopher Kim, 2008 yılının Nisan ayında Türkiye'de ofis açarak, Türkiye hedeflerini belirlediklerini, geçen süre zarfında bu hedeflere ulaşmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Yaptıkları yeniliklerden birinin de Türkiye genelinde açmaya başladıkları mağazalar olduğunu belirten Kim, Adana'daki ortakları Gizerler'in deneyimlerine güvendiklerini kaydetti. Kim, "Hem ortaklarımız hem de marka mağazalarımız aracılığıyla Türkiye'de daha geniş bir kesime ulaşmayı hedefliyoruz. Fark yaratan uygulamalarla da bunu başaracağız" dedi.

Christopher Kim, LG Elektronics'in, 54 milyar dolarlık cirosuyla bir dünya devi olduğunu vurguladı.

Adana Valisi İlhan Atış da, "Gizerler'i sevdiğimiz, güvendiğimiz için buradayız. Kriz ortamında bu açılışı yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Gizerler'le övünüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali İlhan Atış, LG Elektronics Türkiye Başkanı Christopher Kim ve GİPA Dayanıklı Tüketim Mamülleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer birlikte açılış kurdelesini kesti.

Davetliler, kurdelenin kesilmesinin ardından mağazayı gezerek, ürünleri inceledi.
GİPA Dayanıklı Tüketim Mamulleri A.Ş. tarafından işletilecek Adana mağazasının, LG Elektronics'in yeni mağaza konseptinin de Türkiye'deki ilk uygulaması olma özelliğini taşıdığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 21:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?