2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Liseler arası futbol turnuvası

Yüreğir Ülkü Ocakları'nın 2. Geleneksel Liselerarası Halısaha Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Yüreğir Lisesi kazandı.

Turnuvada ikinciliği Farabi Lisesi alırken Sevim Tekin lisesi ise üçüncü oldu.

Geçen Nisan ayında başlatılan turnuvaya Enver Kurttepeli, İMKB, Dadaloğlu, Yüreğir, Farabi, Kiremithane EML, Sevim Tekin, Yüreğir Anadolu, Sunar Nuri Çomu ile Mobil Ticaret Lisesi olmak üzere toplam 10 takım katıldı.

Yüreğir'de PTT Evleri Mahallesi’ndeki Almila Halısaha'da düzenlenen turnuvanın son maçı Farabi Lisesi ile Yüreğir Lisesi arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçı MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Özler, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu da izledi. Vatandaşların da heyecanla izlediği maçı 3-1’lik sonuçla Yüreğir Lisesi kazandı.

Yüreğir Ülkü Ocakları Halk Oyunları Ekibi’nin gösteri sunduğu final maçında kupalar sahiplerini buldu. Şampiyon olan Yüreğir Lisesi'nin kupasını Yılmaz Tankut, Farabi Lisesi'nin kupasını Ahmet Erdoğan, Sevim Tekin Lisesi'nin kupasını ise Taner Özler verdi.

Ayrıca Farabi Lisesi'nden turnuvanın "Gol Kralı" olan Erhan Güneş ödülünü MHP Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun elinden alırken, final maçındaki başarısından ötürü hakem Ahmet Doğan'a ise ödülünü MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf kanlı sundu.

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ve İl Başkanı Ahmet Erdoğan bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini, birlik ve beraberlik ile kaynaşma ortamı hazırladığını kaydederek Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Gürhan Kütük'ü kutladılar.

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 12:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan erdogan IP: 81.214.184.xxx Tarih : 29.11.2008 12:53:31

farabi lisesini tabrik ederim.gurur verici