3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Liseli kız annesini bıçakladı!

Adana'da bir genç kız, dışarıya çıkmasına izin vermemesi nedeniyle başlayan tartışma sonucu, annesini 8 yerinden bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, babası İstanbul'da çalışan lise 3. sınıf öğrencisi K.D. (17), sabahleyin okula gitmek için hazırlandı ancak annesi Hacer D. (38), "Okula gidiyorum diye çıkıp arkadaşlarınla saatlerce geziyorsun. Ne yaptığından haberimiz yok. Bugün okula gitmiyorsun, evde kalıp bana yardım edeceksin" dedi. Bunun üzerine anne ile kızı arasında tartışma yaşanırken, tartışmanın büyümesi üzerine anne, kızını darp etmeye başladı. K.D. ise mutfaktan aldığı bıçakla, annesini 8 yerinden bıçakladı. Daha sonra sokağa çıkan genç kızı gören vatandaşlar, hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis K.D.'yi gözaltına alırken, yaralı anne için ambulans istedi. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan annenin, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. K.D. ise, Akıncılar Polis Merkezi'ne götürüldükten sonra, yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

K.D., polis merkezinden çıkarken gözyaşlarını tutamazken, kızın vücudunda tırnak izinden oluşan yaraların olduğu görüldü. 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2013 Pazartesi 14:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?