29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Liseli kız fuhuş evinden kurtarıldı

Üvey ağabeyinin tecavüzüne uğradığını iddia ederek evden kaçan 17 yaşındaki kız, fuhuş ve fuhuşa aracılık etmekten poliste kaydı olan Yıldız Ağar’ın evinde bulundu.

Adana'da lise öğrencisi S.F. (17), iki ay önce evden kaçtı. Babası yerel bir televizyonda canlı yayına çıkarak S.F.’nin bulunmasını isteyince, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. S.F.’nin, "fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılık etmek" suçlarından kaydı bulunan Yıldız Ağar (26) tarafından alıkonulduğu belirlenince, bu kadının izi sürülmeye başlandı. Polis, iki ayda bir adres değiştirerek gizlenen Ağar’ı Sümer Mahallesi’nde yaşadığı evde bir miktar uyuşturucuyla yakaladı. Evde S.F. de bulundu. S.F. ifadesinde, 10 yaşındayken üvey ağabeyi M.F.’nin kendisine tecavüz ettiğini, 7 yıldan bu yana da devam ettiğini öne sürerek, "Ondan kurtulmak için kaçtım" derken Ağar tutuklandı.

Üvey ağabey serbest bırakıldı

Bu ifade üzerine Yüreğir’in Sofulu Beldesi’nde plastik doğrama atölyesi çalıştıran evli ve 2 çocuk babası Murat F. (34) gözaltına alındı. Kız kardeşinin eve dönmemek için iftira attığını savunan Murat F. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2007 Salı 09:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berk IP: 85.104.218.xxx Tarih : 25.04.2007 09:06:24
allah bildiği gibi yapsın böyle abiyi