4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Maatbacılar Sitesi için adım

Adana Ticaret Odası (ATO) bünyesinde faaliyet gösteren Kırtasiyeciler, Matbaacılar, Basın Yayın ve Reklamcılar Meslek Komitesi tarafından Küçük Sanayi Sitesi oluşturmak üzere 10 Mart 2006 tarihinde kurulan Küçük Sanayi Kooperatifi tarafından yürütülen çalışmalar somut sonuçlar vermeye başladı.

Kooperatif Başkanı Nejat Çağlı, Başkan Yardımcısı Fatih Köylü, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Bakımlı, Mehmet Pehlivan, Hakkı Tanış ve Sinan Yeşilli, Adana Valisi İlhan Atış'ı ziyaret ederek Kürkçüler Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 261 dönümlük Hazine arazisi için satın alma dilekçesini sundu.

Ziyaret sırasında konuşan Kooperatif Başkanı Nejat Çağlı ile Başkan Yardımcısı Fatih Köylü, Adana'nın sanayi ve ticaret açısından büyümesi, düzenli bir yapılaşma, şehirleşme disiplini altında çağı yakalaması ve yeni istihdam sahaları açılabilmesi için bugüne kadar kurulan organize ticaret bölgelerinden esinlenerek, 75 üyenin katılımıyla böyle bir girişimde bulunmaya karar verdiklerini söylediler.

Çağlı ve Köylü, "Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban Baş'ın katkıları ve yönlendirmesiyle sektörümüz açısından son derece önem taşıyan bugünkü konuma ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Adana için son derece önemli gördüğümüz bu girişimimizin başarıya ulaşabilmesi konusunda sizlerin katkılarına da ihtiyacımız bulunmaktadır" dediler.

Vali İlhan Atış da, Adana'nın yararına olabilecek tüm çalışmaların yanında olduğunu, planlı gelişmenin şartlarından birisini de aynı sektörde faaliyet gösteren işletmelerin birarada bulunmasının oluşturduğunu söyledi. Atış, söz konusu Hazine arazisinin sektöre tahsisi konusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 12:55:59
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 13:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?