3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Mado'nun 240. şubesi Adana'da açıldı

Türkiye'nin ünlü dondurma firmalarından Mado, 240. şubesini Adana'da açtı.

Turgut Özal Bulvarı'nda hizmete açılan Mado Kafe'nin açılışını Adana Valisi İlhan Atış, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur birlikte yaptı. Açılışta konuşan Vali Atış, Mado'nun bir dünya markası haline geldiğine dikkat çekerek, zincir kafeler oluşturarak ülkeye katma değer sağlayan Kanbur ailesine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur ise, Kahramanmaraş'ta çıktıkları yolda bugün 240. şubenin açılışının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Üçüncü kuşak olarak dondurmada adeta bir sanatı icra etmeye çalışıyoruz. Hedefimiz özellikle yurt dışında dondurma sektöründe bir numara olabilmek. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu hedefi başaracağımızdan eminim" diye konuştu.

Şu anda 10 bin metrekare kapalı alana sahip Kahramanmaraş'taki fabrikalarını 30 bin metrekare alana sahip dünya standartlarında modern bir fabrikaya taşıma çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kanbur, yurt içinde 240, yurt dışında ise 30 ana bayi ve yaklaşık 6 bini aşkın çalışanıyla Mado'nun ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 11:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?