4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Maganda kurşunu çocuk yaraladı

Adana'da bir çocuk evlerinin önünde oturduğu sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.


Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesindeki Ova Mahallesi 88 Sokak, 57 numaralı evin önünde meydana geldi.


İlköğretim öğrencisi 9 yaşındaki İzzet A., evinin önünde arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sırada bir anda yerinden kalkarak yürümeye başladı. Sırtına isabet eden kurşunla yaralanan çocuk, evinin kapısına geldiği sırada yere düştü. Bunu gören baba İbrahim A., oğlunu hemen yerden kaldırarak komşularına ait özel araçla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye geldiğinde bilinci kapalı olan çocuk, ameliyata alındı. İzzet A.'nın ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulduğu
öğrenilirken, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.


Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, bölgeyi şeritle çevirerek incelemeye aldı. Sokakta toplanan çok sayıda kişi, polisin çalışmasını meraklı gözlerle izledi. Polis, boş kovanı bulabilmek için her yeri el fenerlerleriyle didik didik aradı.


Aynı sokakta oturan çocuklardan biri, silah sesi duymadıklarının belirterek, "İzzet ve diğer arkadaşlarımla beraber oturuyorduk. Bu sırada İzzet, bir anda yerinden kalkarak yürümeye başladı. İzzet, biraz yürüdükten sonra birden bire yere düştü. Babası da evlerinin kapısındaydı. İzzet'in yere düştüğünü gjörünce, onu hemen kucaklayarak bir araçla hastaneye götürdü" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 12:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?