30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Mağaza müdür yardımcısı ölü bulundu

YENİ Karamürsel Mağazaları (YKM) Adana Müdür Yardımcısı Süleyman Aydoğan, Adana-Mersin otoyolunda göğsünden tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. 40 gün önce baba olan Aydoğan’ın intihar mı ettiği, bir cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

Adana-Mersin otoyolu Deliçay Mevkii’nde saat 01.00 sıralarında 33 SF 148 plakalı otomobilin yanında ceset olduğu ihbarı üzerine jandarma harekete geçti. Jandarma, otoyolda park halinde duran otomobile 10 metre kadar uzaklıkta otoyol dışındaki alanda YKM Mağazaları Adana Müdür Yardımcısı 41 yaşındaki Süleyman Aydoğan’ı göğsünden tabancayla tek kurşunla vurulmuş halde buldu. 

Olay yerinde yapılan incelemede Aydoğan’a ait olduğu sanılan bir tabanca bulundu, otomobilden ve üzerinden ise herhangi bir şey alınmadığı anlaşıldı. Evli ve 40 günlük bir erkek bebek babası olan Aydoğan’ın, saat 10.30’da otoyol gişelerinden Adana’dan Mersin yönüne gitmek üzere giriş yaparken bilet aldığı belirlendi. Otoyolun ıssız bölgesinde park halinde duran otomobilin ise gün boyu kimsenin dikkatini çekmediği, cesedin ise yoldan gidenler tarafından görülmeyecek bir noktada olduğu ifade edildi. 

Mersinli olduğu ve Adana’da oturduğu kaydedilen Aydoğan’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma Aydoğan’ın intihar mı ettiği yoksa bir cinayete mi kurban gittiğini belirlemek için soruşturma başlattı.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2007 Salı 14:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?