2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Mahallenin Yıldızları ödüllerini aldı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin düzenlediği "Mahallenin Yıldızları Futbol Turnuvası"nda dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Adana Polisevi Fatih Polis Lokali'nde gerçekleştirilen ödül töreninde İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, sporcularla tek tek sohbet etti. 5 bölgeden 20 okul takımının katılımıyla gerçekleşen turnuvaya iştirak eden her takımın kaptanlığını bir polis memuru üstlenmişti.

12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya; Barbaros, Şakirpaşa, Dağlıoğlu, 19 Mayıs, Anadolu, Denizli, Mithatpaşa, Hürriyet, Gülbahçesi, Koza ve Dede Korkut mahallelerindeki okullardan öğrenciler katıldı.

Turnuvada; Dağlıoğlu bölgesinden Bahçelievler İlköğretim Okulu, Hürriyet bölgesinden Hürriyet İlköğretim Okulu, Denizli bölgesinden Ahmet Cevdet Çamurdan İlköğretim Okulu, Köprübaşı bölgesinden M.Ali Yılmaz İlköğretim Okulu ve Şakirpaşa bölgesinden Şakirpaşa İlköğretim Okulu birinciliği elde etti.

Dereceye giren okullara kupalarının verildiği törende, takımda görev alan her öğrenciye de madalya ve "Turnuvaya Katılım Belgesi" verildi.

Öğrencilere ödüllerini, İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Altıparmak ve diğer protokol üyeri verdi. Gençler arasında dostluk ve kardeşliği yaygınlaştırmak için düzenlenen turnuvanın, önümüzdeki yıllarda il geneline yayılacağı bildirildi.

Ödül törenine; Adana Defterdarı Tamer Utkucu, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkan Vekili Selahattin Çırak, emniyet müdür yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 09:55:52
Güncelleme :17 Mayıs 2008 Cumartesi 09:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?