3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Mahrukatçılar'dan ormancılara plaket

Adana Mahrukatçılar Derneği, başarılı çalışmalarından dolayı Orman Bölge Müdürü Seyfettin Yılmaz ile işletme müdürleri ve şeflerine plaket verdi.

Düzenlenen yemekli plaket törenine Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Selahattin Çolak, Adana Mahrukatçılar Derneği Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Orman Bölge Müdürü Seyfettin Yılmaz, Adana, Kozan, Feke, Pozantı, Karaisalı, Saimbeyli, Aladağ, Kadirli, Osmaniye orman işletme müdürleri ve şefleri ile mahrukatçı esnafı katıldı Orman Bölge Müdürü Seyfettin Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl orman ürünleri satışından 58 milyon YTL gelir elde ettiklerini belirterek, "Bu emvallerin satışından elde ettiğimiz gelirlerle yatırımlarımızı yani orman yollarını, ormanların bakımlarını ve rehabilitasyon çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Amacımız satış gelirlerimizi artırıp, ormanlarımıza daha fazla yatırım yapmak" dedi.

Konuşmaların ardından özverili çalışmalarından dolayı başarılı bulunan 37 Orman Bölge Müdürlüğü personeline plaketleri takdim edildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 12:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?