3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Mahsur kalan çocukları polis kurtardı

Adana'da bayram ziyaretine giden anne-babanın evde bıraktığı 3 çocuk, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. 

İddiaya göre, saat 15.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Güzelyalı Mahallesi 134. sokaktaki bir apartmanda, bir karı-koca 5 yaşındaki kızları İlayda'nın yanına 11 aylık Suzan ve 2 yaşındaki Aras'ı bırakıp kapıyı kilitleyerek bayram ziyareti için evden ayrıldı. Ağlama sesleri üzerine, tedirgin olan komşular durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede verilen adrese gelen polis ekipleri, çocukları kendi çabalarıyla evden çıkartamayınca itfaiyeden yardım istedi.
 
Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Apartmanın 6. katına merdiven dayayan itfaiye ekipleri, polislerle birlikte evin balkonundan içeri girdi. Çocukları birbirine sarılmış ağlar halde bulan itfaiyeciler, kapıyı açarak çocukları dışarıya çıkardı. Polis otosunun içinde her şeyden habersiz anne ve babasının gelmesini bekleyen çocuklar birbirlerine sarıldı. 

Polis ekipleri, uzun süre aradığı anne-babaya ulaşamayınca çocukları, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etmek üzere evden ayrıldı. Kurtarma çalışmalarını izleyen bir vatandaş, anne ve babanın çocukları tek başına evde bırakmasının tehlikeli olduğunu belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 17:45:34
Güncelleme :2 Ekim 2008 Perşembe 21:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?