1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Maliye Bakanı Şimşek geliyor

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK ADANA’YA GELİYOR

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun “Vergi Rekortmenleri, Başarılı İhracatçılar ve Yüksek Tescil Yaptıranlara” ödül verilmek amacıyla düzenlenen törene katılmak üzere 22 Şubat Salı günü Adana’ya gelecekleri bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Adana ve Ceyhan’daki Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları bünyesinde faaliyet gösteren üyeler arasında, “Vergi Rekortmenleri, Başarılı İhracatçılar ve Yüksek Tescil Yaptıranlara” ödül verilmek üzere düzenlenen törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Odalar ve Borslar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını bildirdi.

ATO Başkanı Şaban Baş, ekonominin her geçen gün daha da iyiye gitmesinin, iş dünyasının daha rahat nefes almasını sağladığını belirterek, ”Bu sonuç, doğal olarak toplanan vergilere de olumlu yansıyor. Kriz ortamlarında işyerini kapatmamak için direnen, çalışanının işine son vermemek için her türlü fedakarlığı gösteren işadamlarımızı motive etmek bizler için çok önemli. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da törenimize katılarak Adana iş dünyasını onurlandıracaklar” diye konuştu.

Adana’nın son zamanlarda sık sık değişik bakanlar tarafından ziyaret edilmesinin sevindirici olduğuna da işaret edene ATO Başkanı Şaban Baş, “Adanamız eski cazibesini tekrar kazanıyor. Bunun en somut göstergelerinden biri de daha önce seyrek yaşanan bakan ziyaretleridir. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Adana İnşaat 2011, 5. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ile IHS 2011 Adana 4. Isıtma, Havalandırma, Soğutma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı’na katılarak bakanlığının çalışmaları hakkında geniş bilgiler sundu. Ardından Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker de kentimize gelerek çeşitli incelemelerde bulunacak. 22 Şubat Salı günü düzenleyeceğimiz “Vergi Rekortmenleri, Başarılı İhracatçılar ve Yüksek Tescil Yaptıranlara” yönelik ödül törenine de Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılacaklar. Bakanların sık aralıklarla Adana’ya gelmesi, gerek Ankara ile bağımızın güçlenmesi, gerekse sorunlarımızın çözüme kavuşturulması açısından büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2011 Cumartesi 13:02:02
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 16:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?