4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Mankenlerin Campbell kıskançlığı

Ünlü mankenler Aysu Baceoğlu ve Tuğba Altıntop, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın, ünlü manken Naomi Campbell ile görüşmesini kıskandıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Naomi Campbell'in özel uçak ile gelerek, Ankara'da Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başbakanlık konutunda kabul edilmesini bazı mankenler kıskandı. Emine Erdoğan'ın, Naomi Campbell'ın yaklaşık 1 saat 50 dakika görüşmeden sonra basına yansıyan samimi pozları, ünlü mankenler Aysu Baceoğlu ve Tuğba Altıntop'u kıskandırdı.

Baceoğlu, yaklaşık 8-9 yıldır Türkiye'de mankenlik yaptığını ancak hiçbir üst düzey yetkilinin eşinden konutlarda davet almadığını belirterek, "Emin Erdoğan'ın Naomi Campbell'i çağırıp Başbakanlıkta ağırlamasını kıskandım. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve manken olarak bende oralarda ağırlanmak isterdim" dedi.
Hoş bir davranış olduğunu ama sonuçta Türkiye'de çok önemli mankenlerin olduğunu belirten Baceoğlu, kendisinin de Başbakan'ın eşiyle çay içmek ve sohbet etmek istediğini vurguladı.

Tuğba Altıntop ise Başbakan'ın eşinin davranışının çok şık bir davranış olduğunu, ancak Türkiye'de mankenlik ve modellik mesleğini hale bir meslek olarak adlandırmadıklarından dolayı, böyle bir krizi yaşadıklarını ifade etti.

Altıntop, "Ama nedense yabancı ülkelerdeki bir çok sansasyonele karışmış ama gerçekten dünyanın bir modeli ve starı olan modelini kapılarını açıp köşkte ağırlıyorlarsa bizi de ağırlamalılar. Nasıl Türkiye'deki sanatçıları işadamlarını herkesi ağılıyorlarsa sıranın bize de geldiğini biliyoruz. Bir gün bizi de hatırlamalarını umut ederiz. Doğruya doğru eğriye eğri" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 10:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?