2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

MARDAV'dan badminton turnuvası

Adana'daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı'nın (MARDAV) 16 Şubat tarihinde düzenleyeceği badminton turnuvası hazırlıkları başladı.


Badminton İl Temsilcisi ve MARDAV Başkanı Osman Göktekin, 5 yıl önce Adana'da oynanmaya başlanan batmintonu bugün binlerce kişinin oynadığını belirtti.


Göktekin 16 Şubat'ta Büyükşehir Belediyesi Gençlik Köprüsü yanındaki sahada düzenleyecekleri turnuvanın son kayıt tarihinin 14 Şubat olduğunu vurgulayan Göktekin, "Herkesi, turnuvaya katılmaya davet ediyorum" dedi.


Amaçlarının bu sporun tabana yayılması olduğunu söyleyen Göktekin, bunda da başarılı olduklarını kaydetti.


Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 4 batminton sahası kazandırdığını belirten Göktekin, badmintonun kötü hava koşullarında üstü açık sahada oynanamadığını bu nedenle kapalı saha yapılması yönünde de Büyükşehir Belediyesi'nden destek istediklerini söyledi.


Badmintonseverlerden Şükrü Kulak da, badmintonu, her yaştaki insanın oynayabileceğini belirterek, "Yaralanma tehlikesi olmayan bu oyunun insan sağlığına da olumlu katkısının olduğunu düşünüyorum. Bu sporu ücretsiz yapıyoruz. Ayrıca; bu oyun her yerde kolaylıkla oynanabilir" diye konuştu.


Badminton İl Temsilciliği tarafından spora yeni başlayan 3 kişiye raket hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 11:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?