3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

MARDAV'ın gecesinde Alişan şov

Adana'da sahne alan ünlü sanatçı Ali Şan, yaptığı davul şovla davetlileri coşturdu.

Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) tarafından Seyhan Oteli'nde "14. Mardin Gecesi" düzenlendi. Gecede konuşan dernek başkanı Abdulkadir Gül, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri etkinlikle hemşehrilerini buluşturduklarını söyledi. Gül, Adana'da yaşayan Mardinliler olarak kent ekonomisine ve kent kültürüne katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirterek, "Gecemizde elde edilecek gelirle Mardinli öğrencilere burs sağlanacak" dedi

Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanlığı eski Genel Sekreteri Kemal Nevruzoğlu, geceye katılan Adana Valisi İlhan Atış ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a Mardin yöresine ait el işi ürünleri hediye olarak sundu. Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Ali Şan, kendisine eşlik eden mahalli sanatçılarla birlikte şarkılarını seslendirdi. Ali Şan, gecede yaptığı davul şovla da davetlileri coşturdu.

Ali Şan davul çalarken konuklar da piste çıkarak halay çekti. Konuklar, ünlü sanatçının söylediği türkülerle zaman zaman da duygulu anlar yaşadı. Masaları tek tek gezen Ali Şan, sıcak tavırlarıyla da beğeni kazandı. Davetliler, yöresel müzikler eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Geceye; Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, siyasiler, bürokratlar, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 09:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?