3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Meclis üyelerinden kan bağışı

Kızılay tarafından "1 Milyon İyi İnsan Aranıyor" sloganıyla yürütülen gönüllü kan bağışı kampanyasına Adana Sanayi Odası (ADASO) Meclis Üyeleri de destek verdi.

ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özgümüş ve meclis üyeleri Kızılay Kan Merkezi'ne giderek kan bağışında bulundu. Başkan Özgümüş, Kızılay'ın başlattığı kampanyaya destek vermek amacıyla kan verdiklerini söyledi.

Kan bağışında bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özgümüş, "Allah kimseyi muhtaç etmesin. Her zaman herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı Yaşar Coşkuntuncel ve üyelerinden 32 iyi insan olarak geldik ve kan verdik. Verdiğimiz kan, her an bir insanın, bir gencin, bir çocuğun hayatını kurtarabilir. Herkesi de bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Salim Canoğulları da yaptığı açıklamada, "1 Milyon İyi İnsan Aranıyor" kan bağışı kampanyasına bugüne kadar 336 bin kişinin katıldığını bildirdi. Canoğulları, "Hayırlı davranışlarından dolayı Adana Sanayi Odası Meclis üyelerine teşekkür ediyor, tüm odalarımıza, kuruluşlarımıza ve üyeleri ile vatandaşlarımıza örnek oluşturmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 12:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?