4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Media Markt krize rağmen büyüyor

Elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, Türkiye'de 'agresif büyüme' yılı ilan ettiği 2009 yılında ilk mağazasını Adana'da hizmete açıyor.

Ekonomik krize rağmen yatırımlarına aralıksız devam eden Media Markt, yıl içinde açacağı yeni mağazalarla bin kişiye daha iş imkanı sağlamayı hedefliyor.

2007 Eylül ayından bu yana açtığı mağazalarla Türkiye'yi iyi markalar, bol seçenek ve düşük fiyatlarla tanıştıran elektronik ürün mağazalar zinciri Media Markt, Türkiye'deki 9. mağazasını M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'nde açıyor. 5 bin 700 metrekare alan üzerinde kurulu Adana'nın en büyük teknoloji mağazası Media Markt, 60 binden fazla ürün çeşidiyle Adanalı teknoloji tutkunlarının yeni adresi olacak.

Media Markt Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Nuri Topatan, yaptığı açıklamada, Media Markt olarak Adanalı teknoloji tutkunları ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "25 Mart'ı 26 Mart'a bağlayan gece saat 24.00'te açacağımız Adana mağazamızla Türkiye'deki toplam mağaza sayımızı 9'a yükseltiyoruz. Tüm dünyada ve ülkemizde hüküm süren ekonomik krize rağmen 75 kişilik istihdam yaratmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Sanayi ve ticaretin kol kola büyüdüğü, ülkemizin köklü kuruluşlarına ev sahipliği yapan Adana'da, tüketicinin ihtiyaçlarını yeterli ölçüde karşılayan bir teknoloji marketi olmamasından yola çıkarak açma kararı verdiğimiz mağazamızla Adana'ya birbirinden iyi markaları, en bol seçenek ve en düşük fiyatlarla taşıyacağız" diye konuştu.

Yıl içinde yeni mağazalar açacaklarını vurgulayan Topatan, "Krize karşı en iyi panzehir yatırımdır' anlayışı ile Türkiye için katma değer ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz" dedi.

Media Markt Adana mağazasının açılışı için 3 kilometrelik güvenlik bariyeri oluşturulurken, açılışta 250 güvenlik personeli görev yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?