4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Mehmet Özcan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçesi'nde mevcut Başkan Mehmet Özcan güven tazeledi.

Sarıçam ilçesinde Beyaz Gelincik Düğün Salonu'nda yapılan ve tek liste halinde seçime gidilen kongrede Divan Başkanlığı'nı Adana Milletvekili Yılmaz Tankut yaptı. Kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüregir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu, Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da katıldılar.

ERDOĞAN KARARLI

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, kongredeki konuşmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını okuyarak başladı. Bu mesajın ayakta alkışlandığı kongrede Erdoğan ise, Adana'daki yerel seçimlere atıfta bulundu.
Erdoğan, yerel seçimde bir taraftan devletin bütün imkanlarını kullanan bir yapıya karşın büyük olumsuzluklarla çalıştıklarını, buna rağmen Sarıçam'da birinci olduklarını ancak belediye başkanlığını kaçırdıklarını söyledi.

Özverili çalışmalarından dolayı partililere teşekkür eden Erdoğan, gelecek seçimleri hedeflediklerini, bunun için gayret göstereceklerini anlattı. "Sarıçam Türk milliyetçilerinin kalesidir" diyen Erdoğan, geleceğe dair başarı için birlik ve beraberliğin geliştirilerek sevgi ve saygıya dayalı ciddi bir çalışma içinde olacaklarının mesajını verdi.

Kongerede güven tazeleyen Mehmet Özcan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

İsmail Gürhan, İlhan Ödeş, Ali Özdemir, Bülent Mamuk, Mehmet Koca, Cengiz Tavşan, Bilal Uludağ, İsmail Altunöz, Mehmet Çilingir, Mustafa Demirdüzen, Melik Gazi Koç, Erdal Düşkün, Asım Tosun ve Abdullah Köylü.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 19:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?