4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Merdan'dan Öztürk'e veryansın

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Bayram Merdan, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün, yaptığı açıklamalarla kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını söyledi.

Merdan, Başkan Öztürk'ün, katıldığı bir televizyon programında, Fatih Mahallesi'nde yaptıkları bir çalışmadan dolayı ASKİ'yi haksız yere eleştirdiğini savunarak, "Sayın Öztürk, kurumumuzun Fatih Mahallesi 47 Sokak'ta yaptığı alt yapı çalışmasında asfalt yolun bozulduğunu ve koordinasyon bulunmadığını iddia etmiş. Evet koordinasyon yok. Çünkü koordinasyonu bozan Seyhan Belediyesi'dir" dedi.

ASKİ'nin yaptığı her çalışmanın, Altyapı Koordinasyon Merkezi'nin (AYKOME) bilgisi dahilinde gerçekleştiğini kaydeden Merdan, şunları söyledi: "Adana'nın tüm cadde ve sokaklarındaki altyapı çalışmaları AYKOME tarafından koordine edilmektedir. Fatih Mahallesi'ndeki yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarımız muhtarlık ve halkımızın talebi üzerine gerçekleşmiştir. Seyhan Belediyesi'nin bir teknik elemanı da AYKOME'nin üyesidir. Ve alınan kararlara kurum adına imza atmaktadır. Seyhan Belediyesi yolları kilit parke taşı yapsaydı bu sorunlar olmazdı. Sayın Azim Öztürk kendi hatalarını ASKİ'ye yüklemeye çalışıyor. Yanlış açıklamalarla kamuoyunu yanlış yönlendiriyor. Fatih Mahallesi'ndeki çalışmalarımızda, kendilerinin haberi olduğu halde ASKİ'yi suçluyor ve koordinasyon yok diyor, asıl kendilerinde koordinasyon yok."

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 16:26:29
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 16:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?